Diensten

Timis is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webapplicaties, voor het realiseren van uw ideeŽn en concepten. De diensten van Timis zijn globaal te verdelen in drie onderdelen:

  1. Het in kaart brengen van de wensen en eisen van de te ontwikkelen website en/of webapplicatie.
  2. Het realiseren van de website en/of webapplicatie, zowel de layout als de benodigde functionaliteit en techniek achter de schermen.
  3. Het uitvoeren van het benodigde onderhoud na de oplevering van de website en/of webapplicatie.

Techniek

Bij de ontwikkeling van de websites en webapplicaties wordt door Timis gebruik gemaakt van vele verschillende technieken. Hieronder staat een overzicht:

  • HTML en XML voor het vastleggen van de structuur en gegevens van de website of webapplicatie.
  • CSS voor de opmaak van de website of webapplicatie.
  • Javascript voor de verwerking van gegevens bij de gebruikers van de website of webapplicatie.
  • AJAX voor het realiseren van interactieve functionaliteit op de website of webapplicatie.
  • PHP en MySQL voor de verwerking en opslag van, de door de website of webapplicatie benodigde, gegevens op de server.

Door duidelijk onderscheid te maken tussen gegevens, verwerking van gegevens en opmaak bij de ontwikkeling van de websites en webapplicaties, werken deze efficiŽnt, wordt de vindbaarheid in zoekmachines bevorderd en zijn ze onderhoudsvriendelijk. Door het toepassen van een contentmanagementsysteem (CMS) is het inhoudelijke beheer van de websites door u zelf mogelijk vanaf elke willekeurige computer met internet. De werking van de ontwikkelde producten wordt gegarandeerd onder de meest gebruikte internetbrowsers, zodat uw website een zeer grote doelgroep aanspreekt.

Portfolio

Kijk aan de rechterkant van deze site voor enkele voorbeelden van reeds door Timis ontwikkelde websites en webapplicaties. Klik op ťťn van de items in het portfolio om de website te bekijken. GeÔnteresseerd in (een onderdeel van) onze dienstverlening? Neem gerust contact op met Timis.

Aanvullend bij het ontwikkelen van websites en webapplicaties kan Timis ook het registreren van domeinnamen en hosten van de sites voor u regelen.

 

Door de complete dienstverlening kunt u de hele ontwikkeling van uw website of webapplicatie uitbesteden!